Helmikauppa Blingin Turun ytimessä

Helmikauppamme Turussa Humalistonkadulla on jokaisen koruista ja kimalluksesta pitävän unelma. Blingi on täynnä valmiita koruja, helmiä, ihania ideoita ja iloista palvelua! Meillä hyllyt notkuvat koruvalmistustarvikkeita, ja palvelusta vastaa hymyilevä henkilökunta. Korukorjaamossamme vanhat korut saavat uuden elämän ja meiltä voi tilata korut myös tilaustyönä.

Mielestämme koruvalmistuksen tulee olla helppoa ja hauskaa. Haluammekin tarjota sinulle valtavan valikoiman mitä erilaisimpia tuotteita, joista teet persoonallisen korun itsellesi tai vaikka lahjaksi! Henkilökuntamme avustaa sinua materiaalien valinnassa ja korusi suunnittelussa, mikäli tarvitset apua. Puodistamme löydät myös valmiit korut ja helmikorjaamon, jossa vanhat korut elvytetään jälleen käyttökuntoon.

Blingissä saat halutessasi aina ohjeita korujen valmistamiseen ja materiaalien valintaan. Kurssit järjestetään yli kymmenen vuoden kokemuksella. Meillä aloitteleva koruntekijä saa vinkkejä uuteen harrastukseen ja kokeneempikin taituri lisävinkkejä työhönsä. Kun ilmoittaudut vielä jollekin kursseistamme, hurahdat viimeistään koruvalmistamisen maailmaan!

Korujen valmistuksesta ja suunnittelusta vastaa liikkeen yrittäjä Mimmi Fabricius.

Tervetuloa täyden palvelun helmikauppaan!

"Jokaisella ihmisellä pitäisi olla intohimo"

Tarve tehdä tai kokea jotain, joka on itselle tärkeää. Minä haluan luoda, suunnitella, näpertää, käyttää luovuuttani, iloita onnistumisista, kehittyä ja oppia uutta. Haluan tehdä kaunista ja saada myös muut ihmiset ilahtumaan luomuksistani. Teen käsilläni. Tunnen iloa. Pysähdyn ihailemaan pieniä kauniita asioita, valon heijastusta, yksityiskohtaa, siliteltävää pintaa, väriä, muotoa ja esineen estetiikkaa. Koen onnea. Nautin.
Tätä työtä teen sydämellä.

Mimmi Maria Fabricius